RomanaEnglish
Misiunea noastra
este de a va oferii solutii web inteligente, simple de exploatat. Dumneavoastra trebuie sa ne spuneti ce doriti, care sunt problemele cu care va confruntati si noi va va oferim solutia. Noi va vom rezolva cele mai complexe probleme de comunicare a afacerii in mediul virtual, va vom ajuta sa ajungeti cu mesajele dumneavoastra la clienti si sa va creati permanent avantaje in fata concurentei.
Principiile noastre
Ne plac clientii exigenti, sunt ca noi;
Impreuna construim viitorul;
Suntem adeptii lucrului in echipa cu dumneavoastra;
Noi nu promitem, facem;
Afacerea dumneavoastra o tratam ca si afacerea noastra.
Confidentialitate deplina a proiectelor.
 
Cine suntem?
ATREIDES Group a fost infintata in 2003 ca o societate cu raspundere limitata, avand capital integral privat, cu principalul domeniu de activitate dezvoltarea de aplicatii software pe platforma web.
Tanara echipa ATREIDES este specializata in dezvoltarea de aplicatii Internet, solutii de comert electronic, webdesign, administrare baze de date, prezentari multimedia.

Permanet compania si-a dezvoltat aria de servicii oferite, si-a marit echipa selectionand tineri entuziasti si pasionati, devenind un jucator important pe piata de web software.
Vrei sa faci parte din echipa?
Consideri ca esti destul de exigent cu tine, deschis marilor provocari, pasionat de munca ta si vrei sa faci parte din echipa noastra? Nimic mai simplu: ai la dispozitie adresa jobs@a3ides.com.
ATREIDES Group © 2003-2006